ĐOKOVIĆ BRUTALNO UDARIO NA ATP! Nijedna nepravda ga nije zabolela kao ova...

Novosti online

14. 12. 2023. u 12:25

Srpski teniser i ujedno najbolji igrač sveta Novak Đoković tokom dana se već hitno oglasio zbog lažnih navoda iz Španije, a odlučio je i da ne stane na tome, pošto je morao da se oglasi i povodom nepravde koju je ATP učinio prema njegovom treneru.

ЂОКОВИЋ БРУТАЛНО УДАРИО НА АТП! Ниједна неправда га није заболела као ова...

FOTO: Profimedia

Naime, ATP je odlučio da nagradu trenera godine dodeli Darenu Kejhilu i Simoneu Vanjociju, trenerima Janika Sinera, a ne Goranu Ivaniševiću, strategu Đokovića, koji je ove godine vodio Srbina do sedam trofeja.

- Čestitam Darenu i Simoneu na sjajnoj sezoni sa Janikom - napisao je Đoković.

Zatim se odlučio da se obrati direktno Ivaniševiću.

- Gorane, pretpostavljam da moramo da osvojimo sva četiri grend slema da bi ti možda (samo možda) bio uzet u obzir za trenera godine. To što smo stigli do prvog mesta ATP liste na kraju godine, što smo osvojili tri grend slema i Završni masters u Torinu i što smo ispisali istoriju ovog sporta nije bilo dovoljno, moj dragi treneru - poručio je Đoković.

Foto: Printskrin

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)