ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži - da zna Đoković, da znaju i Italijani (VIDEO)

N. Rašić

25. 11. 2023. u 18:09

NIŠTA nije gotovo.

ОДМАХ ПОСЛЕ НОЛЕТОВОГ ПОРАЗА: Видите шта је селектор Србије урадио на мрежи - да зна Ђоковић, да знају и Италијани (ВИДЕО)

Foto: N. Rašić, Profimedia

Nije uspeo Novak Đoković da iskoristi meč loptu za reprezentaciju Srbije i plasira nas u finale Dejvis kupa. Posle dramatičnog meča u Malagi, Italijan Janik Siner je trijumfovao sa 2:1 u setovima i tako izjednačio rezultat na 1:1.

Ništa nije gotovo, ništa izgubljeno, ostalo je da se odigra meč dublova (Đoković/Kecmanović - Siner/Sonego).

Kada je Janik osvojio pobednički poen, dva velika rivala su se pozdravila na mreži, a tu je prišao i selektor Srbije, Viktor Troicki. I on je, baš kao Novak, čestitao pobedniku i pružio ruku i sudiji, a onda se okrenuo Đokoviću. Zagrlio ga je i poručio mu da tek ima da se igra i da ništa nije gotovo.

Verujemo da će od 18.20 kada počinje susret dublova, proraditi srpski inat i produžiti san o drugom osvajanju "Salatare".

Pogledajte i sami te scene koje je zabeležio naš izveštač iz Malage:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!