ITALIJAN, OVO NEKA TI JE JASNO: Srbin doviknuo grend slem šampionu, dobio reakciju koju će pamtiti čitavog života (FOTO)

N. Rašić/A.I

24. 11. 2023. u 16:52 >> 17:02

SRPSKI reprezentativci u tenisu u polufinalu Dejvis kupa igraju protiv Italije. Meč će biti odigran sutra, a jedan od srpskih navijača imao je priliku da "azurima" najavi šta ih sutra očekuje.

ИТАЛИЈАН, ОВО НЕКА ТИ ЈЕ ЈАСНО: Србин довикнуо гренд слем шампиону, добио реакцију коју ће памтити читавог живота (ФОТО)

FOTO: EPA

Jedan srpski navijač zatekao se u dvorani u Malagi, dok su Mateo Arnaldi i Simone Boleli potpisivali autograme.

-Arnaldi i Boleleli su prišli grupi navijača i podelili im svoje autograme na italijanskoj zastavi. Doviknuo sam Arnaldiju da ćemo pobediti sutra i da e ga srpski igrav pobediti, na sta su se oni nasmejali, rekao je srpski navijač za "Novosti".

N. Rašić

Srpski navijač je nakon svog komentara od pomenutog dvojca dobio autogram za pamćenje.

Inače Simone Boleli je 2015. godine osvojio grend slem titulu u konkurenciji parova u australiji, dok je Arnaldi osvajač Mediteranskih igara 2020. godine.

Podsetimo, Đoković će sutra predvoditi reprezentaciju Srbije ka novom finalu Dejvis kupa, a nema sumnje da su naši navijači uvereni u trijumf.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)