Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je Završni ATP masters sezone, sedmi put u karijeri, pošto je sinoć u Torinu pobedio Italijana Janika Sinera 6:3, 6:3.

Komentari (3)

Jugo

20.11.2023. 11:04

Daj boze da nam je on zdrav i ziv i da ima motivaciju jos koju godinu i neka osvoju jos vise i novac i sve,Vaka se deca ne radaju svaki dan i sportist taj u Srbiju i na Balkan koji nije ponsan na njega taj je sigorno ljubomoran illi nisko skolovan sto nezna nista u zivotu ovo je legenda koja se ne ponavlja dva puta u zivotu.On je svetlo u dansnjem ludom svetu barem nesto pozetivno dase desi.Hvala Nolle i nejgovoj porodici njegovoj zeni deci itd itd Za Srbiju je on ponos jer ceo svet zna da je iz Srbije.Mi navijaci jedva cekamo sad A-O samo neka ga zdravlje sluzi i bice sve dobro.

MN CG

20.11.2023. 11:10

Nole srecna pobjeda. Želim da nižeš bobjede i rušiš sve rekorde. Moka mi od ovih što broje tvoju zaradu, a niko da spomene tvoj početak mukotrpan rad i požrtvovanje tvoje porodice. Strašno kakvi smo postali ljudi da ne kažem nešto drugo . Živ i zdarava sa svojom porodico i da nas još dugo obraduješ sa svojim pobjedama. Pozzz za porodicu Đokovic a posebno za princezu Taru i velikog momka Stefana.??...