"TO SE DESILO I NOVAKU!" Danil Medvedev pričao o sunovratu Alkaraza, pa uvukao i Đokovića

Novosti online

14. 11. 2023. u 09:58

Ruski teniser Danil Medvedev pobedio je sunarodnika Andreja Rubljova sa 2:0 (6:4, 6:2) u drugom meču "crvene grupe" na Završnom mastersu u Torinu.

ТО СЕ ДЕСИЛО И НОВАКУ! Данил Медведев причао о суноврату Алкараза, па увукао и Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Medvedeva u drugom kolu, prema propozicijima, takođe očekuje pobednik u prvom, a to je bio Aleksander Zverev koji je posle preokreta savladao Karlosa Alkaraza, što Rusa nije iznenadilo.

- Da ste me pitali pre dva-tri meseca odgovor bi bio: "Naravno". Sada... Tenis je vrlo varljiv sport i Karlos u ovom momentu igra malo sporije, nema istu dozu samopouzdanja koju je imao tokom cele godine. Ovo može da se dogodi svakome, čak i Novaku, znate već, dok je bio mlađi. Pitanje je koliko brzo će se oporaviti, da li će to biti na ovom turniru ili sledeće godine - prokomentarisao je Danil, pa ukazao na podatak koji dovoljno potkrepljuje njegovo zapažanje:

- Kada je izgubio drugi set, prikazali su brzinu dugih razmena. Saša je bio za 10 km/h više od Karlosa i to je bilo iznenađenje. Generalno, dok sam gledao meč, u početku sam osetio da Karlos ne igra svoj najbolji tenis, ni Saša. Nisam iznenađen nimalo. Saša je igrao dobro i servirao. Biće interesantno igrati protiv njega 18. put - rekao je Medvedev.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)