AMERIKANAC NASTAVIO DA PROZIVA ĐOKOVIĆA: "Zašto mi Novik Dikđovik nije rekao ko je?"

Novosti online

10. 11. 2023. u 10:18

AMERIKANAC nastavlja da gradi svoju karijeru na prozivanju Novaka Đokovića.

АМЕРИКАНАЦ НАСТАВИО ДА ПРОЗИВА ЂОКОВИЋА: Зашто ми Новик Дикђовик није рекао ко је?

Foto: Prinstskrin

Naime, popularni jutjuber Spidi, koji je postao planetarno poznat kad se na dodeli Zlatne lopte obrukao, jer nije znao ko je Novak Đoković, opet se izblamirao. Ovaj put nije uspeo da ubode ime i prezime najboljeg tenisera sveta.

Podsećanja radi, na njegovo pitanje tada upućeno Novaku: "Ko si ti, nešto si mi poznat?" Novak se lepo snašao i kroz osmeh mu rekao da je on novi fudbaler Milana, ali nije još debitovao, mada će igrati u sledećoj utakmici. Dan kasnije, jednako koliko se pričalo o osvajaču Zlatne lopte Lionelu Mesiju, pričalo se i o čoveku koji nije prepoznao Srbina.

Dobra reklama za Spidija koji se opet oglasio na tu temu i ponovo izblamirao, slučajno ili namerno, samo on zna.

- Recite zašto me je ovaj lik je*eno slagao? Dva dana kasnije sam saznao da je najbolji teniser na svetu. Mislio sam da je Serena Vilijams najbolja. Čuo sam da je Novik Dikđovik najbolji. Ispade da je on. Upoznao sam ga, nisam se čak ni slikao sa njim. Zašto me ljudi troluju, zašto je morao da me troluje? Zašto nije rekao: "Ja sam Nikola Divađa, poznati teniser". Razumete šta hoću da kažem - rekao je jutjuber i opet postao predmet podsmeha.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini