GLADAN SAM USPEHA! – Novak Đoković najavio pohod na novu titulu

Dva koraka preostala su Novaku Đokoviću do nove, rekordne sedme titule u Bersiju, njegove ukupno 97. u karijeri. Za to je potrebno da danas pobedi Andreja Rubljova, a zatim i sutra boljeg iz meča Stefanos Cicipas – Grigor Dimitrov.

ГЛАДАН САМ УСПЕХА! – Новак Ђоковић најавио поход на нову титулу

Foto: Goran Čvorović

Zadatak ne izgleda pretežak, iako na ovom stepenu takmičenja nema lakih protivnika.

Novak je maksimalno skoncentrisan, a koliko ima samopouzdanja pokazao je i odgovarajući na pitanja novinara o tome da li se dobro pripremio za put ka trijumfu.

- Da nisam pripremljen ne bih bio ovde! – poručio im je Novak.

U najavi pohoda na novu titulu dodao je i sledeće:

 – Kao što se kaže, rođen sam pripremljen. Radim naporno još od kako sam bio dete. Verujem u to što radim i dobijam nagradu za to. Posvećen sam, poboljšavam igru i gladan sam uspeha i posle dvadeset godina profesionalnog bavljenja sportom!

A da stigne do novog uspeha i "utali glad" pomoći će mu mnogobrojni srpski navijači koji se ovih dana nalaze u Bersiju, kao što pokazuje i ova fotografija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori