KUME, OVO JE ZA TEBE! Rus osvetio Rusa, Alkaraz se trese i plaši reprize NJujorka

Novosti online

02. 10. 2023. u 10:50

Danil Medvedev, ruski teniser, plasirao se u polufinale turnira u Pekingu pobedom nad Igom Imberom rezultatom 6:4, 3:6, 6:1.

КУМЕ, ОВО ЈЕ ЗА ТЕБЕ! Рус осветио Руса, Алкараз се тресе и плаши репризе Њујорка

FOTO: AP/Tanjug

Na izuzetno jakom turniru serije 500 u Pekingu, crta se finale Danila Medvedeva i Karlosa Alkaraza. Ruskom i španskom asu ostao je još po jedan korak nakon što su obojica obezbedili plasman u polufinale.

Danil nije sjajno počeo meč protiv Iga Imbera, razmenili su po dva brejka, tek u devetom gemu ruski teniser uspeo je da napravi ključnu razliku kada je protivniku po treći put oduzeo servis gem u tom setu.

Greške i nesigurnost Danila su koštale u drugom setu u kom je posle propuštenih prilika pretrpeo brejk, Francuzu je to bilo dovoljno da set prelomi u svoju korist.

Međutim, kao da je Imber sve potrošio u tom drugom setu. Razmenili su Danil i Ugo po jedan brejk, a onda je ruski teniser uspeo da pronađe igru i veže četiri uzastopna gema koja su ga odvela do polufinala.

Umber je prethodno eliminisao Andreja Rubljova, pa je tako Medvedev na neki način osvetio svog kuma i sunarodnika i poslao poruku upozorenja Alkarazu koga je srušio na Ju-Es openu.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini