UBEDLJIVO DO ČETVRTFINALA: Karlos Alkaraz nastavio sa pobedama u Pekingu

Tanjug

01. 10. 2023. u 12:32

ŠPANSKI teniser Karlos Alkaraz plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Pekingu pošto je lako savladao Italijana Lorenca Musetija rezultatom 2:0 (6:2, 6:2) za jedan sat i 21 minut.

УБЕДЉИВО ДО ЧЕТВРТФИНАЛА: Карлос Алкараз наставио са победама у Пекингу

FOTO: Tanjug/AP

U oba seta prvi nosilac turnira i svetski broj dva je pravio po dva brejka, a protivniku nije dozvolio nijedan, pa je bez većih problema stigao do osam najboljih na turniru iz serije 500 koji se igra u glavnom gradu Kine.

Protivnik Alkarazu u četvrtfinalu biće Norvežanin Kasper Rud, koji je u osmini finala posle velike borbe pobedio Argentinca Tomasa Martina Ečeverija rezultatom 2:1 (1:6, 5:7, 6:7 (9:7), posle dva sata i 59 minuta igre.

Podsetimo, Alkaraz je u poteri za Novakom Đokovićem i prvim mestom na ATP listi. U slučaju da osvoji turnir u Kini prišao bi na 0.035 poena i time smanjio zaostatak za Srbinom koji trenutno ima 11.545 poena.

BONUS VIDEO: Koreografija "delija" u bojama srpske zastave

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)