PEH ZA REPREZENTACIJU SRBIJE: Teniseri kasnili u Valensiju zbog dojave o bombi na aerodromu

Novosti online

10. 09. 2023. u 13:22

Dejvis kup reprezentacija Srbije doputovala je danas u Valensiju posle dva dana puta i malera zbog kvara na motoru aviona i dojave o bombi na aerodromu u Frankfurtu, saopštio je Teniski savez Srbije.

ПЕХ ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ СРБИЈЕ: Тенисери каснили у Валенсију због дојаве о бомби на аеродрому

FOTO: OKS

U saopštenju TSS se navodi da se reprezentacija Srbije priprema u Valensiji i očekuje meč u utorak protiv Južne Koreje u prvom kolu grupe Dejvis kupa.

Srbija će 15. septembra igrati sa Španijom, a dan kasnije sa selekcijom Češke.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbiej Viktor Troicki na raspolaganju ima Miomira Kecmanovića, Lasla Đerea, Dušana Lajovića, Nikolu Ćaćića i Hamada Međedovića, a čeka se i dolazak Novaka Đokovića posle Ju-Es opena.

Plasman na Finalni turnir obezbediće po dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe. Finalni turnir Dejvis kupa na programu je od 21. do 26. novembra u Malagi.

BONUS VIDEO: Navijači Srbije pred finale Mundobasketa iznenadili košarkaše ispred hotela

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja