STRANI MEDIJI OVO NE ŽELE DA JAVE! Evo šta je Novak Đoković doživeo pred kraj meča sa Hrvatom

Novosti online

04. 09. 2023. u 22:08

Novak Đoković nastavlja da pobeđuje na Ju-Es openu, rezultati su ovih dana takvi da mu se prilično i otvorio put ka finalu, ali jedna scena izaziva posebnu pažnju. I to scena tokom srpsko-hrvatskog teniskog duela.

СТРАНИ МЕДИЈИ ОВО НЕ ЖЕЛЕ ДА ЈАВЕ! Ево шта је Новак Ђоковић доживео пред крај меча са Хрватом

FOTO: Tanjug/AP

Đoković je u četvrtfinale prošao minule noći pobedivši Bornu Goju, a sam kraj tog duela protekao je uz prilično neverovatna dešavanja.

Novak je, kako to već godinama ističu neki veliki zapadni mediji, "negativac belog sporta", neko ko "pravi podele", kako u publici, "tako i među kolegama, osnivanjem sopstvenog Sindikata igrača" i kao takav je "daleko manje voljen nego što su to njegovi najveći takmaci, Rodžer Federer i Rafael Nadal".

Ali, teško da su i Rafa i Rodžer doživeli ono što je minule noći Nole doživeo u Njujorku.

Pred sam kraj meča sa Gojom, dok je duel još trajao, ali postajalo sve izvesnije da će Srbin pobediti Hrvata, stotine dece počelo je da trči niz tribine stadiona "Artur Eš", ne bi li zauzelo pozicije pokraj kojih će proći Đoković.

Ta trka za što boljim mestom pored Novakovog puta za svlačionicu, ta jurnjava mališana da bi se dobio autogram od naboljeg tenisera svih vremena, ili zajednička fotografija, ruši sve pomenute predrasude zapadnih medija o "Đokovićevoj nepopularnosti".

Evo i kako je izgledala ta scena, koja najbolje oslikava koliko je Nole u svetu istinskih ljubitelja tenisa, a deca to i jesu, bilo gde da su - voljen:


Kada Novak Đoković igra naredni meč?


Novak Đoković u četvrtfinalu njujorškog grend slema za protivnika ima 9. nosioca, ljubimca domaće publike Tejlora Frica.

Odlukom organizatora, i to prilično podmuklom, njihov meč će u utorak početi u terminu koji najmanje odgovara Noletu.

Sve vezano za Ju-Es open - pratite i dalje uživo uz sportske stranice portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)