KONAČNO BOLJI TERMIN: Evo kad Đoković igra polufinale Sinsinatija

Novosti online

19. 08. 2023. u 14:43

NOVAK Đoković igra sjajno na mastersu u Sinsinatiju. Rival u polufinalu mu je Aleksandar Zverev, a poznat je i termin ovog duela.

КОНАЧНО БОЉИ ТЕРМИН: Ево кад Ђоковић игра полуфинале Синсинатија

FOTO: Profimedia

Srbin i Nemac odigraće drugi meč muškog singla koji bi trebalo da počne tačno u ponoć. Pre njih od 21 sat sastaju se Karlos Alkaraz i Hubert Hurkač.

Konačno su organizatori odlučili da drugi teniser sveta ne počne svoj meč duboko u noć po srednjeevropskom vremenu, što sigurno znači ljubiteljima "belog sporta".

Đokoviću i Zverevu će ovo biti 12. međusobni duel, Novak trenutno vodi sa 7:4, a poslednji orkšaj pripao je Nemcu koji je trijumfovao u polufinalu Završnog mastersa 2021. godine sa 7:6(4), 4:6, 6:3.

Podsetimo, srpski as je do sada dva puta osvojio titulu u Sinsinatiju. Do sada na turniru je pobedio Alehandra Davidoviča Fokinu, Gaela Monfisa i Tejlora Frica.

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave