TENISKI ŠOK: Ispao Danil Medvedev!

Novosti online

11. 08. 2023. u 23:19

DANIL Medvedev ume da briljira u tenisu, a ume i da razočara svoje navijače. Upravo se ovo drugo desilo na turniru masters serije u Torontu.

ТЕНИСКИ ШОК: Испао Данил Медведев!

FOTO: Tanjug/AP


Rus je u četvrtfinalu poražen od Aleksa de Minora, Australijanca koji je pobedio sa 7:6(7), 7:5.
Medvedev je vodio u prvom setu i sa 5:2, pa onda u taj-brejku sa 5:1, vodio je i u drugoj deonici sa 4:2, ali - na kraju je sve prokockao i ispao.


De Minor će u svom prvom polufinalu mastersa igrati protiv Španca Alehandra Davidoviča Fokine, koji je u dva seta, sa 6:4, 6:2, eliminisao Amerikanca Mekenzija Mekdonalda.


Za mesta u drugom polufinalu nadmeću se Karlos Alkaraz - Tomi Pol i Gael Monfis - Janik Siner.

Novak Đoković - naredni turnir, raspored, kada igra...

Podsetimo, posle odmora nakon borbe za trofej Vimbldona, što mu je bilo treće grend slem finale u 2023. godini - Đoković će najpre igrati na mastersu u Sinisinatiju, koji počinje 13. avgusta (posle čega od 28. sledi poslednji grend slem u sezoni, Ju-Es open).

Ali, ne samo da će Novak nastupiti u singlu, već se prijavio da u Sinsinatiju igra i u nadmetanju parova - u tandemu s njim biće kolega iz reprezentacije Srbije, Nikola Ćaćić. Đoković je, inače, u pojedinačnoj konkurenciji turnir u Sinsinatiju osvojio u dva navrata, 2018. i 2020, ali posle te druge titule tamo više nije igrao.

Ako vam se tenis sviđa, ono što u njemu radi Novak Đoković, a i ako pratite "beli sport" i zbog drugih u njemu, pratite ga na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu