AKO je i od njega, mnogo je. Sportski komentator iz Crne Gore Nebojša Šofranac izvređao je Novaka Đokovića nakon poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza.

Komentari (27)

NN

18.07.2023. 09:16

Koji novinar? Šta nas briga šta neki frustrirani novinar i obično piskaralo piše o Novaku. Samo glup i zloban čovek može tenisera sa 23 gem slema nazivati pogrdnim imenima.

Bajro

18.07.2023. 09:34

Šofranac je najobičnija dvorska budala. To je nemoguće slušati. Tv kuća za koju radi takođe. Tona ima slike nema. Dakle, čovjek kojem treba liječenje. Što se mene i mnogih koje poznajem ta tv kuća može i da ne postoji. Zgrada u kojoj rade je ogromna i treba je pretvoriti u zdravstvenu ustanovu. A ova jaka TV kuća može i jedom dvosobnom stanu,baš kao i ostale nazivi televizije u CG. E, da lm je kako da budu Hrvati ovi vajni Crnogorci.

Đoka

18.07.2023. 09:37

Kao prvo, Đoković je Crnogorac dekodiran u Srbiji...sada je i Dejan Savićević Srbin!? Je li iko ostao od uspešnih Crnogoraca, a da nije proglašen Srbinom? Žalim vas što vam je tako siromašna istorija pa otimate tuđu! Pronađite neku svoju izvornu istorijsku ličnost, pa makar nosio i fes zavijen u turban!

Aleksa

18.07.2023. 11:31

@Đoka - Đoko, ajde nam pokazi rodni list od tvol đeda ili prađeda, da vidimo da li se izjasnjavao kao Srbin i da li se do 1945 godine iko izjasnjavao kao Crnogorac? Pticitaj Njegosa i vidi sta je Lralj Nikola govorio, pa nam drzi pridike. Ja mislim da si ti i tvoji istomisljenici obicni konvertiti koji su potpali pod uticaj Vatikana, pa jednu geografsku odrednicu poredite sa nacionalnosću. Druže Đoko, Crnogorac je geografska odrednica isto kao i Šumadinac, Hercegovac, Dalmatinac itd. Čitajte knjige, nemojte da vas Novwk Adzic uci istoriji.

Miki

18.07.2023. 09:47

Писање италијанске Газете о хапшењу Шофранца због напада на малољетнице Иако јавност зна да је Шофранац „ватрени“ навијач италијанског Милана, мање је познато да је био ухапшен у Барију због напада на малољетнице. Италијански карабињери привели су га након пријаве двије 14-годишње и једне 15-годишње дјевојчице. „Ваш сам роб, радите од мене шта год хоћете“, казао је црногорски новинар и насилно покушао да уђе у аутомобил дјевојчица.

Ljubica

18.07.2023. 11:39

@buki Baš tako. Novak zaslužuje samo veliko hvala i poštovanje za sav trud, rad i ogromna dostignuća u svom sportu.Takvi bi trebalo da redovno ustanu pri pomenu Novakovog imena, a ne da sebi uzimaju za pravo da pljuju po sportskoj karijeri, koji njihov zakržljali mozak ne može sebi ni predočiti.