CRNOGORAC SRAMNO UDARIO NA ĐOKOVIĆA: "Novak je najveći gubitnik svih vremena"

Novosti online

18. 07. 2023. u 08:21

AKO je i od njega, mnogo je. Sportski komentator iz Crne Gore Nebojša Šofranac izvređao je Novaka Đokovića nakon poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza.

ЦРНОГОРАЦ СРАМНО УДАРИО НА ЂОКОВИЋА: Новак је највећи губитник свих времена

FOTO: Tanjug/AP

Čovek koji se naslađuje neuspesima Srba, napisao je na Fejsbuku za Noleta da je najveći luzer među sportistima. 

- Španci su mu dali nadimak LOAT. Čak 12 izgubljenih finala - Loser of all times (Najveći gubitnik svih vremena) - napisao je Šofranac na društvenim mrežama, a prenosi "Alo".

Međutim, ni tu se nije zaustavio, pa je nastavio sa uvredama na račun najboljeg tenisera sveta i podsmehom, o čemu je pisao tamošnji sajt "in4s.net".

Sramota za jednog novinara nacionalne televizije, koji je postao to što jeste u zajedničkoj državi Srba i Crnogoraca, ali ne pljuje taj momak samo Novaka. Često je na njegovom meniju i Dejan Savićević, legenda Milana, kluba koji taj isti Šofranac godinama ludo obožava. 

Međutim, Srbi su mu poslastica, pa je tako znao žestoko da udari po Zvezdi i Partizanu u košarci, kad bi gostovali u Morači, ali sada je prevršio svaku meru. Dosta je, majstore.

Foto: RTCG

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (27)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)