SPEKTAKL U FINALU ROLAN GAROSA: Novak Đoković saznao protivnika u meču za trofej

Novosti online

09. 06. 2023. u 21:18

NOVAK Đoković saznao je rivala u finalu Rolan Garosa. Srbin će igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda koji je bio ubedljiv protiv Aleksandra Zvereva 6:3, 6:4, 6:0.

СПЕКТАКЛ У ФИНАЛУ РОЛАН ГАРОСА: Новак Ђоковић сазнао противника у мечу за трофеј

Tanjug/AP

Nema sumnje da se očekivao mnogo veći otpor Nemca, ali umesto toga četvrti na ATP listi je odigrao izvrsno i potpuno zasluženo došao do prilike da se bori za trofej na drugom grend slemu u sezoni.

Igrao je Rud i neke mečeve na ovom turniru u kojma se mučio. Gubio je setove od Žižena Žanga, Đulija Cepijerija, ali je dominantno došao do finala tako što je počistio sa terena 27. igrača sveta za dva sata i 11 minuta.

Kasper Rud/FOTO: Tanjug/AP

Ipak, sada ga čeka ubedljivo najteža prepreka - Novak Đoković. Biće to peti put da se sastaju njih dvojica, a Srbin vodi sa 4:0.

Norvežanin će igrati treće grend slem finale u karijeri, a drugo uzastopno na Rolan Garosu. Prošle godine u meču za trofej je ubedljivo poražen od Rafaela Nadala.

Podsetimo, duel Đoković - Rud na programu je u nedelju od 14.30.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista