ZBOG OVOGA JE NOVAK ĐOKOVIĆ VELIKI! Neverovatne reči uputio Karlosu Alkarazu nakon meča

Novosti online

09. 06. 2023. u 18:41

SLAVIO je Novak Đoković protiv Karlosa Alkaraza 3:1 i tako se plasirao u finale Rolan Garosa. Srbin je nakon meča imao šta da kaže rivalu koji se povredio u trećem setu meča. .

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ НОВАК ЂОКОВИЋ ВЕЛИКИ! Невероватне речи упутио Карлосу Алкаразу након меча

Tanjug/AP

- Moram da kažem da nije imao sreće Alkaras. Na ovakvom nivou je igrao, uhvatili su ga grčevi, žao mi je zbog njega. Nadam se da može da se oporavi i da se uskoro vrati. Rekao sam mu na mreži da ima mnogo vremena ispred sebe, osvajaće ovaj turnir mnogo puta, borac je, neverovatan takmičar, dobar dečko. Zaslužuje aplauze, podršku... Rekao je Đoković i dodao:

- Teško je bilo za njega, nije znao da li da preda meč, ali čestitam mu svakako na borbenosti i što je izdržao do poslednjeg atoma energije. Veliko poštovanje. Ja se nisam osećao sveže na kraju drugog seta, igrali smo rame uz rame, a onda se to dogodilo. Od tog trenutka je sve bilo drugačije. Fokusirao sam se, video sam da se muči, nisam mnogo razmišljao i samo sam igrao. Opet poštovanje i nadam se da će se vratiti jako brzo, poručio je Novak Đoković.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!