ĐOKOVIĆ NA ROLAN GAROSU JOŠ GODINAMA? Novakove reči koje će odjeknuti svetom!

Novosti online

04. 06. 2023. u 17:05

NOVAK Đoković je nastavio da ređa pobede na Rolan Garosu, posle čega se na zanimljiv način obratio javnosti.

ЂОКОВИЋ НА РОЛАН ГАРОСУ ЈОШ ГОДИНАМА? Новакове речи које ће одјекнути светом!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Nole se plasirao u četvrtfinale nakon što je Peruanac Huana Pabla Variljasa savladao u tri seta, a onda je stao pred mikrofon na centralnom terenu

- Dobar dan svima i hvala vam što ste u ogromnom broju bili na ovom meču. Danas su bili divni uslovi za igru, ali je bila i sjajna atmosfera, na čemu sam posebno zahvalan - rekao je najpre Đoković.

Potom se osvrnuo na suparnika:

- Prvi put sam igrao protiv njega, ali znam ga ja, već je nekoliko godina u stalnom napretku. On voli ovu podlogu i na njoj ume da bude nezgodan. Ipak, zadovoljan sam kako sam odigrao, bio je to visok nivo tenisa i srećan sam što na ovaj način idem dalje.

Novak Đoković je danas oborio neverovatan rekord Rolan Garosa, koji je dosad držao zajedno sa Rafaelom Nadalom.

- Hvala na čestitkaka. Ponosan sam na taj rekord. Sa svakim rekordom treba biti ponosan, naročito ovde. Ali, kada igram ovako kako sam igrao danas, dodatno sam zadovljan - skromno je konstatovao Nole.

A onda se osvrnuo na činjenicu da mu je društvo u teretani danas pravio sin Stefan, pa je upitan da li je on njemu trener, ili obrnuto:

- Veliko je zadovoljstvo imati decu sa sobom, mnogo se radujem što su ovde sa mnom. Danas i sutra su tu, pa se vraćaju u Srbiju, jer moraju da idu u školu. Ali, moj sin stvarno voli tenis i sa njim, sa mojom decom, ja sam potpuno drugačija osoba. Potpuno sam pozitivan, osećam mnogo ljubavi i mnogo je motivacije da igram najbolji tenis. Ko zna, možda jednog dana i Stefan bude igrao ovde - najavio je Nole moguće "nastavak ere Đokovića" u belom sportu.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati