SKANDAL U RIMU: Cicipas izbacio rođenu majku s tribina jer je pričala na ruskom

Novosti online

21. 05. 2023. u 15:33

TENISER Stefanos Cicipas našao se ponovo u fokusu javnosti zbog neteniskih tema. Tokom polufinalnog meča mastersa u Rimu koji je igrao protiv Danila Medvedeva, Grk je uradio nešto o čemu danas govori ceo svet - izbacio je majku sa tribina i to zbog toga što je govorila ruski jezik.

СКАНДАЛ У РИМУ: Циципас избацио рођену мајку с трибина јер је причала на руском

Tanjug/AP

Meč je dva puta prekinut zbog kiše, a Medvedev je na kraju slavio protiv dvostrukog grend slem finaliste 7:5, 7:5 i to nakon dva časa bespoštedne borbe.

Nakon što je grčki teniser izgubio prvi set ušao je u raspravu sa članovima svoje lože. Njegova majka Julija učinila je nešto ga je izbacilo iz takta.

Naime, ona je govorila na ruskom jeziku što je Stefanosu zasmetalo.

Cicipas je smatrao da ne treba da govori na jeziku koji Medvedev može da razume. Nakon toga on je oba roditelja zamolio da napuste ložu i izađu sa stadiona.

Ovo nije prvi put da Stefanos Cicipas ljutito reaguje na poteze majke i oca. Tokom finalnog mastersa 2022. godine gađao ih je lopticom.

Njegova majka Julija rođena je u Moskvi. Bila je profesionalna teniserka i reprezentativka Sovjetskog Saveza u Fed kupu. Julija Salnikova (devojačko prezime) kao juniorka bila je najbolja teniserka na planeti.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju