ODLIČNO SE POZNAJU: Đoković saznao potencijalnog rivala u trećem kolu Rima

Novosti online

12. 05. 2023. u 18:01

NOVAK Đoković tek treba da odigra prvi meč u Rimu. Srpski as već zna ime potencijalnog rivala u trećem kolu. Da bi do njega došlo potrebno je da pobedi Tomasa Ečeverija.

ОДЛИЧНО СЕ ПОЗНАЈУ: Ђоковић сазнао потенцијалног ривала у трећем колу Рима

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Ako najbolji teniser sveta trijumfuje protiv Argentinca u narednoj rundi igraće protiv Grigora Dimitrova, koga odlično poznaje i sa kojim je dobar prijatelj.

To potvrđuje činjenica da je Bugarin učestvovao na egzibiciji u Beogradu - "Adrija turu", a na nekim drugim su bili deo istog tima.

Dimitrov je danas pobedio Stana Vavrinku sa 6:4, 7:6(3) i ostaje mu da sačeka da li će u trećem kolu odmeriti snage sa Đokovićem ili Ečeverijem.

Novak i Grigor su do sada odigrali 11 mečeva, a Srbin vodi sa 10:1. Teniser iz Haskova jedini trijumf ostvario je sada već davne 2013. godine na mastersu u Madridu. Nole je od tada vezao osam pobeda.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)