KAKAV JE ĐOKOVIĆ CAR! Zgrožena italijanska deca psovala Karlosa Alkaraza, a ne pada im na pamet da to urade Novaku (VIDEO)

Novosti online

11. 05. 2023. u 21:10

NOVAK Đoković je došao na turnir masters serije u Rimu da ponovo osvoji titulu, Karlos Alkaraz možda ne baš da "samo zakorači na teren" i preuzme od Noleta prvo mesto na ATP listi, iako će to matematički da se i obistini ukoliko zaigra, no pre nego što su na red došli njihovi prvi takmičarski nastupi u "večnom gradu", desilo se nešto zanimljivo.

КАКАВ ЈЕ ЂОКОВИЋ ЦАР! Згрожена италијанска деца псовала Карлоса Алкараза, а не пада им на памет да то ураде Новаку (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Dva snimka iz prestonice Italije pokazuju koliko mladi Španac još uvek mora da uči, i to o ponašanju, ne bi li dostigao ili prestigao Noleta.

Naime, kamere su zabeležile kako je Alkaraz samo prošao pored silne dece koja su čekala njegov autogram, pa se tada čula i jedna psovka.

Italijanski mališan, zgranut kako se španski teniser nije ni okrenuo ka dečurliji, povikao je Alkarazu da je "g****".

Tu scenu, kao i reakciju trenutno drugoplasiranog sa ATP liste, možete pogledati u snimku koji je pred vama:

Ali, to je Alkaraz (koga na prvo mesto svetskog rangiranja, zaista, vodi odigrani meč u Rimu, kakav god da ishod bude; On zaostaje samo pet bodova za Đokovićem, s tim da Novak kao šampion ne može da uveća svoj saldo, a Španac je prošle godine preskočio rimski masters, pa će i porazom dobiti bodove za preticanje Novaka). 

Što se srpskog asa tiče, on je, kao što to svih ovih godina čini, vrlo strpljivo, i vrlo dugo, izlazio u susret i mladim i starim navijačima.

Potpisivao im se na majice, na fotografije, na loptice, fotografisao se sa njima i...

Novak Đoković daje autograme mladim navijačima u Rimu / Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

... onda i ne čudi što je, kada je izašao na trening, bio pozdravljen vrlo burno.

Kada je reč o teniskoj igri, možda Novak i Karlos nisu "dva sveta različita", jer supertalentovani Španac ne bi bio tu gde jeste da nije majstor ovog sporta, ali što se ponašanja tiče, od Đokovića još ima i te kako mnogo da uči.

Možda je prilika za to već u petak, kada Novak igra svoj prvi meč u Rimu, i to protiv vrlo, vrlo zanimljivog tenisera, o kome su vam "Novosti" nešto ranije već pisale.

Žreb za ATP turnir masters serije u Rimu

Podsetimo, prođe li Novak Đoković u treće kolo, čeka ga izuzetno naporan put do željene odbrane titule.


3. kolo - potencijalni rival Grigor Dimitrov ili Stan Vavrinka (igraju takođe u petak)
4. kolo - mogući suparnici De Minor, Nori... 
Četvrtfinale: najverovatnije Holger Rune, možda Ože-Alijasin, Kecmanović...
Polufinale: Siner / Rud
Finale: Alkaraz / Medvedev / Cicipas / Rubljov

Ako svi favoriti opravdaju očekivanja, u četvrtfinalu bi trebalo da se sastanu Đoković - Rune, Rud - Siner, Rubljov - Medvedev i Cicipas - Alkaraz.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!