SVE OČI UPRTE U LAJOVIĆA: Dušan i ostali srpski teniseri saznali rivale u Madridu

Novosti online

23. 04. 2023. u 21:39

NOVAK Đoković neće nastupiti na mastersu u Madridu, ali ljubiteljni tenisa u našoj zemlji će i te kako imati za koga da navijaju, pošto se četvorica igrača nalaze u glavnom žrebu.

СВЕ ОЧИ УПРТЕ У ЛАЈОВИЋА: Душан и остали српски тенисери сазнали ривале у Мадриду

SRNA

Sigurno da će pažnja najviše biti usmerana na Dušana Lajovića koji je danas osvojio drugu ATP titulu pobedivši Andreja Rubljova u Banjaluci.

Duci će u prvom kolu turnira koji se igra u prestonici Španije odmeriti snage sa Australijancem Džejsonom Kublerom. Ukoliko preskoči uvodnu prepreku čeka ga duel sa Feliksom Ože-Alijasimom.

Miomir Kecmanović je u prvoj rudni slobodan, a u drugoj se sastaje sa pobednikom meča Kristijan Garin – Mark-Andrea Hisler.

Laslo Đere na startu igra sa kvalifikantom. Ako to prođe, igraće sa Holanđaninom Botikom van de Zandshulpom. Filip Krajinović u prvom kolu igra protiv Kristofera O'Konela.

Prvi favorit za trofej, Karlos Alkaraz, slobodan je u uvodnoj rundi, a potom ga čeka bolji iz meče Emil Rusuvori - Igo Umber.

Podsetimo, masters u Madridu se igra od 26. aprila do 6. maja.

BONUS VIDEO: Reakcija Lajovića posle najveće pobede u karijeri

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a