DODIK NE KRIJE ODUŠEVLJENJE:Radujem se dolasku Novaka Đokovića i teniskih zvezda u Banjaluku

Novosti online

08. 04. 2023. u 15:30

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik obišao je danas radove na izgradnji teniskih terena u Parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci, gde će se održati turnir "Srpska open".

ДОДИК НЕ КРИЈЕ ОДУШЕВЉЕЊЕ:Радујем се доласку Новака Ђоковића и тениских звезда у Бањалуку

Foto: Tanjug

- Ovo su posebni dani za Banjaluku i Republiku Srpsku. Pokazaćemo celom regionu da smo grad sporta i da ćemo biti dobri domaćini. Radujem se dolasku Novaka Đokovića i svih teniskih zvezda, istakao je tom prilikom Dodik, prenosi RTRS.

U Banjaluci se od 16. do 23. aprila održava teniski turnir "Srpska open", iz serije 250 ATP bodova, na kojem će nastupiti brojne teniske zvezde, a predvodiće ih prvi reket sveta Novak Đoković.

Osim Đokovića, u Banjaluci će igrati ruski teniser Andrej Rubljov, Švajcarac Stanislav Vavrinka, Hrvat Borna Ćorić, Francuzi Gael Monfis i Rišar Gaske, Italijan Fabio Fonjini, srpski teniseri Laslo Đere, Filip Krajinović, navodi RTRS.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega