"DILERI, SILOVATELJI, TRGOVCI LJUDIMA": Boris Beker progovorio o paklenom periodu u zatvoru! "Svaki dan se borite za opstanak"

Novosti online

08. 04. 2023. u 15:37

LEGENDARNI Boris Beker napustio je zatvorske ćelije, a po izlasku na slobodu progorio je o teškom periodu iza njega.

ДИЛЕРИ, СИЛОВАТЕЉИ, ТРГОВЦИ ЉУДИМА: Борис Бекер проговорио о пакленом периоду у затвору! Сваки дан се борите за опстанак

FOTO: AP

Podsetimo, bivši trener Novaka Đokovića proveo je osam meseci iza rešetaka nakon što je proglašen krivim zbog skrivanja imovine vredne 2,5 miliona funti.

Šestostruki grend slem osvajač sada okreće novi list, a iščekuje se i dokumentarni film čija je tematika turbulentni život i karijera legendarnog Nemca. 

- Ko kaže da život u zatvoru nije težak, ja mislim da laže... Bio sam okružen kriminalcima, dilerima droge, silovateljima, trgovcima ljudima, opasnim ljudima. Svaki dan se borite za opstanak. Odmah se morate okružiti s teškim momcima, kako bih ih ja nazvao, jer vam je potrebna zaštita. Ako mislite da ste bolji od svih ostalih, onda gubite. Nema veze što sam bio teniser, jedina valuta koju imamo unutra je naš karakter i ličnost. To je to, nemaš ništa drugo. U početku nemate prijatelje, bukvalno ste sami i to je najteži deo, morate zaista pogledati u sebe svoje kvalitete i svoje prednosti, ali i svoje slabosti - rekao je Beker za "5 Live Breakfast".

Borisu Bekeru nije dozvoljeno da se vrati u Veliku Britaniju do oktobra 2024. Bivši stručnjak Bi-Bi-Si-ja pregovarao sa britanskom televizijom o partnerstvu za Vimbldon 2024.

- Nedostaje mi London, zaista mi nedostaje Vimbldon i neću ići tamo ove godine. Imam sreću što mogu da stojim na nogama, niko me od partnera nije izneverio, dočekali su me kući. Kad si dole, a zadnjih pet, šest godina mi je bilo jako teško, stvarno saznaš ko je sa tobom, a ko nije sa tobom.

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!