SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE: Sergej Milinković Savić postaje član sedmostrukog šampiona Evrope

Novosti online

07. 04. 2023. u 11:14

APENINI bruje o novom fudbalskom transferu, a glavni lik je srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić.

СРБИН ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ: Сергеј Милинковић Савић постаје члан седмоструког шампиона Европе

FOTO: AP/Tanjug

Naime, čelnici još uvek aktuelnog prvaka Italije Milana pripremaju teren za sledeću sezonu i sportski direktor Paolo Maldini već ima jasnu ideju za pojedine transfere.

‘Rosoneri’ se bore da i sledeće sezone igraju u Ligi šampiona i ako uspeju u tome, biće raspoloženi za brojna pojačanja.

Prema pisanju Dejli mejla, sedmostruki šampion Evrope planira da dovede dva igrača svetske klase i jednog koji je u nastajanju.

Među dva igrača svetske klase nalazi se ime Sergeja Milinković Savića, a kako se dalje navodi, Maldini je već kontaktirao sa Matejom Kežmanom!

Sergej je na izlaznim vratima Lacija s obzirom na to da su svi izgledi da neće produžiti ugovor s rimskim klubom. Ugovor mu se završava na leto 2024. i veruje se da će ovog leta biti neophodno izdvojiti 40 miliona evra za njegov potpis.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)