JEDVA SU ČEKALI DA MU VIDE LEĐA: Novak Đoković iz Amerike dobio potvrdu toga koliko je njegova dominacija surova!

Novosti online

25. 03. 2023. u 22:30

SUROVA dominacija Novaka Đokovića svetskim tenisom godinama unazad ostavila je traga, a deluje da su drugi igrači jedva dočekali trenutak da u njegovom odsustvu konačno dobiju šansu da zasijaju. Potvrda toga je i najnovija izjava Tejlora Frica, američkog tenisera koji je trenutno u pohodu na trofej ATP Majamija, na kom zbog odluke da odbije vakcinaciju nema neuništivog sveosvajajućeg Srbina.

ЈЕДВА СУ ЧЕКАЛИ ДА МУ ВИДЕ ЛЕЂА: Новак Ђоковић из Америке добио потврду тога колико је његова доминација сурова!

FOTO: EPA

Američki teniser Tejlor Fric izjavio je danas da je Đoković pre svih, a da su nekada Nadal i Federer bili jedini kandidati za pehare, dok sada postoji 10 igrača koji mogu da osvoje neki turnir, prenosi Mocartsport.

Fric je juče u dva seta 6:4, 6:1 savladao sunarodnika Emilija Navu u drugom kolu Mastersa u Majamiju.

- Jako je uzbudljivo, jer smo sada u prilici da zapravo osvojimo neki turnir. Sada je u Majamiju 10-15 kandidata za pehar. Pitanje je samo ko će da odigra bolje do kraja. Za svakog od nas ovo bi mogla da bude sedmica života, što je jako uzbudljivo. Mnogo toga se promenilo za mene u poslednjih godinu i po dana. Oduvek sam želeo da osvajam turnire, ali sam dugo osećao da je to jako teško kada pogledaš žreb i vidiš nepobedive. Sada je sjajno znati da odlaziš na turnire sa razmišljanjem da ipak možeš nešto da uradiš. To nije samo moj osećaj, već mnogih tenisera - izjavio je Fric.

Dodaje da su starije generacije samo igrale tenis i da nisu razmiljale o svojoj popularnosti.

- Verujem da mnogi nisu ni razmišljali previše o svojoj popularnosti. I ne vidim ništa loše u tome. Nema ništa loše u tome da želiš da igraš tenis i imaš svoj život. No, igrači poput mene, Frensisa Tijafoa ili Tomija Pola dosta radimo na rastu van terena, odnosno dajemo našim pratiocima mogućnost da vide šta radimo, kako bismo dostigli određeni nivo popularnosti u SAD - zaključio je Fric.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (6)

SVETSKI DAN BORBE PROTIV DIJABETESA: Izazovi i rešenja za prevenciju i kontrolu ove hronične bolesti