"O GDE SI, JELENA, DA MI SRCE SMIRIŠ": Novak preplavljen emocijama zapevao na proslavi! Đoković supruzi posvetio dirljive reči (VIDEO)

Novosti online

19. 02. 2023. u 12:25

NOVAK ĐOKOVIĆ zajedno sa porodicom i prijateljima na spektakularan način prethodne noći u Beogradu proslavio je osvajanje jubilarne 10. titule na Australijan openu.

О ГДЕ СИ, ЈЕЛЕНА, ДА МИ СРЦЕ СМИРИШ: Новак преплављен емоцијама запевао на прослави! Ђоковић супрузи посветио дирљиве речи (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Slavlje je organizovano u restoranu "Novak" na Novom Beogradu, a prethodno je ispred upriličen muzički program i vatromet.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Na društvenim mrežama isplivali su snimci iz restorana, sa proslave koja je kako se vidi bila jako emotivna.

Savo Milošević je još jednom pokazao da osim fudbalskog, poseduje i neverovatno pevačko umeće, a atmosfera je proključala kada je mikrofon u ruke uzeo raspoloženi najbolji teniser sveta.

Nole je dirnuo sve prisutne kada je zapevao čuvenu numeru "Jelena" koju izvodi Aco Pejović.

Dirljive stihove ove pesme emotivni Novak posvetio je svojoj supruzi.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetimo, Đoković je u Melburnu osvojio 22. grend slem trofej i izjednačio se sa Rafaelom Nadalom, samo godinu dana nakon što je kao nevakcinisana osoba deportovan iz Australije.

NOVAK ĐOKOVIĆ - RAFAEL NADAL, RIVALSTVO 

Grend slem titule

Grend slemovi se verovatno najviše vrednuju. Dvojica velikih šampiona su potpuno izjednačani - 22:22. Rolan Garos je nova prilika da se neko od njih osami na vrhu (Nadal rekorder u Parizu sa 14 titula). Nole optimizam da može do trećeg "kupa musketara" gradi na tome što je na poslednja tri najveća turnira osvojio dve titule (Vimbldon i Australijan open).

Broj nedelja na prvom mestu ATP liste

Ovo je takođe parametar u kome je Beograđanin apsolutni vladar i to ne samo kada je muška konkurencija u pitanju. On će 27. februara početi 378. nedelju na čelu ATP liste i preteći će slavnu Štefi Graf (377). Rafael Nadal je daleko iza sa 209 i jasno je da Španac do kraja karijere neće moći da pretekne velikog rivala.

Međusobni dueli

Rivalstvo Đokovića i Nadala je najveće u istoriji tenisa. Oni su do sada 59 puta igrali jedan protiv drugog i Novak ima minimalnu prednost - 30:29. Treba reći da se ove sezone još uvek nisu sastali.

Kraj godine na prvom mestu

Noletu i ovde svi gledaju u leđa. Srpski as je sedam puta godinu završavao kao predvodnik teniskog karavana. Rafa je to do sada u karijeri uradio pet puta.

Masters titule

Kada su turniri iz serije 1000 u pitanju, Novak Đoković je i tu u prednosti u odnosu na Nadala - 38:36. Takođe, ono što je na strani trenutno prvog reketa planete je to da je do svaki masters osvojio bar po dva puta, dok "bik sa Majorke" nema nijednu titulu u Majamiju, Šangaju i Pekingu. A uz to, Rafa nikada u karijeri nije stigao do trofeja ni na Završnom mastersu na kome nastupa osam najboljih tenisera u godini. Novak deli rekord sa Federerom - obojica su po šest puta bili najbolji na tom turniru za "elitu teniske elite".

Kada se sve sabere, Đoković u svim parametrima dominira u odnosu na Nadala. Jedino u šta Španac može da se uzda su grend slem titule, ako pretekne Novaka, i eventualno međusobni dueli sa Srbinom, ako i tu nadmaši Noleta. Ali to su dva "ako".

A nekad je i jedno mnogo kada treba nadmašiti Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO - Đoković iznenadio šetače kod "beton hale"

НЕКАДАШЊИ светски број један Бјорн Борг очекује да ћ и за то време освојити још неколико гренд слем титула.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati