''IGRAO SAM PROTIV ĐOKOVIĆA I NADALA, ALI NISAM ISPUNIO SVOJ SAN...'' Alkaraz razočaran zbog jedne stvari

Novosti online

13. 02. 2023. u 12:30 >> 12:33

Karlos Alkaraz se vraća na teren posle nekoliko meseci pauze, zbog povreda je propustio završnicu prošle sezone, ali i Australijan open na početku nove, a pred povratak na teren, Alkaraz je istakao da žali za jednom stvari.

ИГРАО САМ ПРОТИВ ЂОКОВИЋА И НАДАЛА, АЛИ НИСАМ ИСПУНИО СВОЈ САН... Алкараз разочаран због једне ствари

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Karlos Alkaraz je u intervju za argentinski La Nacion pričao o povratku na teren, svojim ambicijama u novoj sezoni.

- Spreman sam da osvojim grend slem i moj san je da budem broj 1. Želim da nastavim da napredujem, pa dokle god stignem. Ako uspem da stignem do neba, to bolje. Istina je da je nebo došlo mnogo brže nego što sam mislio. Kažem da sam rukama dodirnuo nebo, ali na osnovu rezultata. Možda nisam u smislu nivoa i nekih drugih aspekata. Moram da rastem i napredujem u svim drugim aspektima i kao igrač i kao čovek, u svim oblastima. Moram da nastavim sa sazrevanjem. Najbolji u istoriji poput Rafe, Rodžera i Novaka nikada nisu stagnirali i vremenom su napredovali. Nadam se da ću napraviti te male skokove da poboljšam svoj tenis i da napredujem i fizički i mentalno.

A onda se dotakao i teme da mu je krivo što u karijeri nije igrao protiv Rodžera Federera.

- Voleo bih da sam igrao protiv Rodžera. To je bio moj san. Igrao sam protiv Rafe i Novaka, ali nisam protiv Rodžera, to je šteta. Voleo sam njegov tenis i da ga gledam kako igra. Ceo dan sam gledao njegove hajlajtse i mečeve. Velika trojka i velika četvorka je uvek bila na vrhu na svakom turniru i mnogo toga sam video.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO: Sa ovih 5 stvari biće nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa "Žao mi je!"

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a do njih nikako da dođe zbog brojnih zdravstvenih tegoba španskog tenisera. A onda, nova porcija drame, u Parizu...

25. 05. 2024. u 21:27

Komentari (0)

A POSLE RASKIDA: Stefanos Cicipas ima devojku! Šta mislite, odakle je?