ZBOG TOGA SMO STREPELI: Aleksandar Sofronijević otkrio čega se plašio na svadbi, ovo nije očekivao - „Mnogo puta smo pustili suzu"

Novosti onlajn

25. 05. 2024. u 23:55

ALEKSANDAR ACA SOFRONIJEVIĆ nedavno se venčao sa svojom izabranicom Kosanom Stišović u Hramu Svetog Save u prisustvu najbližih, a kada su se utisci slegli otvoreno je o tome govorio.

ЗБОГ ТОГА СМО СТРЕПЕЛИ: Александар Софронијевић открио чега се плашио на свадби, ово није очекивао - „Много пута смо пустили сузу

Foto: ATA images/A.A.

Sofronijević ističe da je sve proteklo u najboljem redu, ali da se najviše se plašio da kiša ne pokvari venčanje.

-Bilo je super. Malo smo strepeli zbog kiše i tog venčanja napolju, u šest ujutru sam saznao da će biti kiše, o svemu sam vodio računa. Ali, nadao sam se da će stati i zaista jeste, bilo je prelepo. Tamburaši su bili tu i dok smo se slikali, baš je bila dobra atmosfera, bilo je super. Taj momenat kada smo došli po mladu, bio je mnogo emotivan. Ludilo mozga, mnogo emocija – istakao je on sa osmehom na licu.

Foto: Kan i Lingus

Venčanje je bilo toliko emotivno da nisu samo on i Kosana pustili suzu, već i drugi gosti što je sigurno ostavilo trajne uspomene u srcima svih prisutnih.

-Uživao sam, zaista smo mnogo puta sam pustili suzu i ona i ja. Kad sam video mog oca Radovana da je pustio suzu, koji je mnogo oštar i strog, onda je bilo mnogo lepo – dodao je Aleksandar.

G.Šljivić

Mnogi hvale Sofronijevićev studio, ističući koliko je izvanredan i koliko vole tamo da odlaze.

-Ljudima se dopada, prijatna je atmosfera i kada dođu ne žele da idu kući. Bred Pit je pravio studio u Francuskoj i oni su kupili iste kutije koje imamo mi. Tako da, sa tehničke strane sve je savršeno hvala Bogu, prezadovoljan sam. Bude lepo, jer su unutra dobri i prijatni ljudi – rekao je on.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)