TENISERI U SVETSKOJ GRUPI DEJVIS KUPA: Nikola Ćaćić i Filip Krajinović doneli treći, ključni poen za pobedu nad Norveškom

Novosti online

04. 02. 2023. u 16:08

TENISERI Srbije plasirali su se u svetsku grupu Dejvis kupa. "Orlovi" su danas u kvalifikacijama, u Oslu, savladali Norvešku. Ključan, treći poen našoj selekciji doneo je dubl Nikola Ćaćić, Filip Krajinović koji je posle 104 minuta savladao Viktora Đurasovića i Hermana Hoerala sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:3).

ТЕНИСЕРИ У СВЕТСКОЈ ГРУПИ ДЕЈВИС КУПА: Никола Ћаћић и Филип Крајиновић донели трећи, кључни поен за победу над Норвешком

FOTO: AP

Norvežani su pružili jak otpor, u drugom setu su iznenadili Srbe, tako da su Ćaćić i Krajinović u trećem morali da zaigraju maksimalno i već u drugom gemu napravili su brejk i prelomili meč. Inače, pre toga su poene u singlu doneli Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)