ĐOKOVIĆ SA DRUGE PLANETE: Slavni Hrvat i čuvena Francuskinja impresionirani Novakom

Novosti online

02. 02. 2023. u 20:04

NE prestaje teniski svet da se divi podvigu Novaka Đokovića na Australijan openu.

ЂОКОВИЋ СА ДРУГЕ ПЛАНЕТЕ: Славни Хрват и чувена Францускиња импресионирани Новаком

Tanjug/AP

Sa rupturom butnog mišića od tri centimetra, srpski teniser je pokorio Melburn sa jednim izgubljenim setom, stigao do 22. grend slem krune i rekordne, desete titule na prvog grend slemu u godini. Stizali su ovih dana pozitivni komentari sa svih meridijana planete, a kako se čini, nastaviće da stižu i u narednim danima.

- Ne, on dolazi sa druge planete... Stvarno sam srećna što živim u eri tenisa u kojoj su Novak, Rodžer i Rafa. Nadam se ipak da će Rafa moći da se bori sa Novakom za 23. grend slem, to bi bilo neverovatno - rekla je Francuskinja Aliz Korne.

Sličan rezon, imao je i Mario Ančić, nekadašnji hrvatski teniser koji je istakao da u ovom trenutku nema dilemu ko je najbolji igrač "belog" sporta u istoriji.

- Da se danas podvuče crta, to bi bio Đoković. Rezultati to potvrđuju. Izjednačeni su po osvojenim Grend slemovima, ali Đoković ima bolji učinak s Rafom, ima više Grend slem finala, osvojio je sve Masterse dva puta, pa završni Masters šest puta, a Rafa nijednom - kazao je Ančić za "Sportklub".

Bonus video: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)