KO JE SRPKINJA KOJOJ SE NOVAK ĐOKOVIĆ POKLONIO? Ana Kirjosa ostavila u neverici i pokazala da je budućnost tenisa!

Novosti online

13. 01. 2023. u 12:01 >> 12:02

NOVAK Đoković i Nik Kirjos igrali su prijateljski meč pred Australijan open, a spektakl na Rod Lejver areni upotpunila je i devojčica koja je ukrala šou od teniskih velikana.

КО ЈЕ СРПКИЊА КОЈОЈ СЕ НОВАК ЂОКОВИЋ ПОКЛОНИО? Ана Кирјоса оставила у неверици и показала да је будућност тениса!

TANJUG/AP

Izašla je tokom taj-brejka na teren i jedna desetogodišnjakinja, imena Ana. Đoković ju je odmah upitao "pričaš li srpski?", odgovorila je: "da", nakon čega su zaigrali protiv Nika Kirjosa i još jednog dečaka.

Ana je u nekoliko situacija pokazala da vrhunski barata teniskim reketom, a sjajnu dijagonalu poslala je protiv Nika Kirjosa, koji je lopticu poslao u mrežu, a potom ostao da gleda u neverici.

Ana Marić članica je "Vida" teniskog kampa, a trenutno je učesnica Australijan open kampa kao jedna od najtalentovanijih igračica svog doba.

Imala je tokom prošle godine priliku da igra i u Srbiji gde je osvojila turnir Beograd open, gde je u "zelenom nivou" bila šampionka.

Hrabru igru mlada Srpkinja prikazala je pred više od 15.000 navijača, a zbog toga joj se poklonio i Novak Đoković u jednom momentu.

BONUS VIDEO Koreča za Novosti: Važno da je Đoković osetio ljubav navijača u Australiji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!