PA, ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Švajcarac poziva da se dozvoli Australiji da izviždi Srbina! Novak Đoković nije očekivao ovakvu reakciju kolege

Novosti online

12. 01. 2023. u 21:36

SVAKO ko bude pokušao da izviždi srpskog teniser Novaka Đokovića na Austrlijan openu biće momentalno izbačen sa tribina u Melburnu. Ovu odluku potvrdio je Kreg Tajli, direktor grend slema iz zemlje kengura. Ipak, neočekivano, ova naredba naišla je na negodovanje jednog kolege srpskog asa.

ПА, ШТА ПРИЧА ОВАЈ ЧОВЕК? Швајцарац позива да се дозволи Аустралији да извижди Србина! Новак Ђоковић није очекивао овакву реакцију колеге

Foto: EPA-EFE/MATT TURNER

Uprkos tome što je ova odluka naišla je na pozitivne kritike ljubitelja belog sporta, kao i mnogih učesnika Australijan opena, tako ne misli Švajcarac - Sten Vavrinka

On je iznenadio izjavom da bi navijačima na Australijan openu trebalo da bude dozvoljeno da zvižde Novaku Đokoviću.

Organizatori turnira su dan ranije doneli odluku da će svako ko bude zviždao i vređao Novaka biti izbačeni iz Melburn Parka, a upravo zbog specifične situacije sa deportacijom koju je Nole doživeo prošle godine u Australiji.

- Ako pređu granicu, onda da. Ali mislim da bi im trebalo dozvoliti da rade šta god žele. Oni to rade sa svakim igračem svake godine. Ako im se jedan ne sviđa, a drugi sviđa, izviždaće jednog i navijati za drugog. To je tenis, to je sport, to je ono što želiš - rekao je Sten i dodao:

FOTO: EPA

- Naravno, desile su se te stvari sa Novakom prošle godine i mislim da je bilo mnogo grešaka. Ne samo od strane Đokovića. Ipak, verujem da ga navijači neće izviždati. Biće srećni što ga vide i biće to sjajan turnir.

Vavrinka je trostruki osvajač Grend slemova. Trijumfovao je na Australijan openu 2014. godine, zatim na Rolan garosu godinu dana kasnije, dok je na Ju-es openu slavio 2016. godine. Na Vimbldonu nije prošao nikad dalje od četvrtfinala.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turiru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri