"IZVINI, NOVAČE, MORAĆU DA TE PRATIM": Đoković sve vreme pod budnim okom kamere, evo šta je prvo uradio na Rod Lejver areni (VIDEO)

Novosti online

12. 01. 2023. u 10:53

SRPSKI teniser Novak Đoković juče je zabrinuo navijače kada se zbog povrede povukao sa sparing meča protiv Danila Medvedeva, ipak, danas je svima laknulo.

ИЗВИНИ, НОВАЧЕ, МОРАЋУ ДА ТЕ ПРАТИМ: Ђоковић све време под будним оком камере, ево шта је прво урадио на Род Лејвер арени (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser juče je prekinuo trening u Melburnu protiv Medvedeva nakon svega 36 minuta, on je ponovo povredio ložu koja ga je mučila u Adelejdu.

Ipak, navijače raduje to što povreda nije ozbiljnije prirode, a o tome najbolje govori sa koliko je raspoloženja Đoković stigao na današnji trening. Kamerman Australijan opena dočekao ga je rečima: "Izvini, Novače, moraću da te pratim", na šta je Nole odgovorio toplim pozdravom.

Vidi se kako srpski teniser trenira sa svojim timom na terenu „Rod Lejver”. Takođe, kamera ga je pratila kroz hodnike arene, gde je Novak privlačio veliku pažnju.

Devet puta je Đoković pobeđivao na Australijan openu, juri desetu titulu. Zbog toga je pri ulasku poljubio teren. Ipak, ono što je najvažnije je da je bez problema odradio trening i da je spreman za turnir koji počinje u ponedeljak.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri