ĐOKOVIĆ I ZVIŽDUCI SA TRIBINA - VAVRINKA: Treba im dozvoliti da rade šta žele!

Novosti online

12. 01. 2023. u 09:41

BIVŠI šampion Australijan opena Stanislas Vavrinka prokomentarisao je izjavu direktora turnira Krega Tajlija koji je upozorio navijače da im zviždanje teniserima, tako i Novaku Đokoviću neće biti tolerisano.

ЂОКОВИЋ И ЗВИЖДУЦИ СА ТРИБИНА - ВАВРИНКА: Треба им дозволити да раде шта желе!

Foto: EPA

Da je Novak Đoković na lep način dočekan u Adelejdu je činjenica, ali ostaje pitanje šta ga očekuje u državi Vitoriji odakle je prethodne godine proteran, a pritom je proživeo i pravu golgotu pred početak Australijan opena.

Stanislas Vavrinka smatra da navijačima treba dozvoliti da iskažu svoje mišljenje, odnosno ne slaže se sa odlukom Tajlija da će svi oni koji zvižde i provociraju igrače biti izbačeni sa tribina.

- Treba im dozvoliti da rade šta god žele. Oni to rade svake godine sa svakim igračem. To je tenis. To je sport. To je ono što želite, rekao je Vavrinka.

On ne veruje da će navijači biti protiv Novaka.

- Stvari koje su se događale Novaku prošle godine, mislim da je bilo grešaka. Verujem da mu neće zviždati. Biće srećni da ga vide. Biće to sjajan turnir, istakao je on.

Đokovićev prvi rival u Melburnu biće Roberto Karbaljes-Baena, dok će se Vavrinka sastati sa Aleksom Molčanom.

BONUS VIDEO: USPESI SRPSKOG SPORTA U 2022. Godina individualnih sportista

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a