NOVAK Đoković je rekorder po broju grend slem titula na Australijan openu, ali ovoga puta nije najveći favorit na tom turniru, smatra Mats Vilander.

IGNORISITE COVEKA KOJI NEMA KARAKTERA

09.01.2023. 19:47

On je uz Noleta kad Nole gubi, cim nole pocne da reseta protivnike, on se upetlja sa svojim analizama, i pocne da omalovazava nejboljeg tenisera svih vremena. NOLE IS GOAT! Svidelo se to severnom jelenu ili ne.

Ljubica

09.01.2023. 20:06

Novak je prvi osvojio svaki GS dva puta, nije to nikakva prednost za Nadala. Zadnji put kad su se Nadal i Nole na AO sastali, Nole je slavio 3:0. Zverev je na tvrdoj podlozi daleko opasniji od Nadala. Za mene je i Cicipas na toj podlozi veći favorit od Nadala.Neće biti lako, ali Nole je i dalje prvi favorit na AO.

Nornalan

10.01.2023. 10:50

Е мој Мат кад год мислим да си коначно нешто укапирао ти се провалиш, Рафа на бетону фаворит опет си јео гљива неких па причаш глупости. Да ти и нешто искрено кажем не да није фаворит Надал него ни на следећем Г.С није фаворит . А ти Мат боље у пензију да идеш јел очигледно појма немаш !

Istina

10.01.2023. 12:18

Za Djokovica je i dobro da nije favorit. A nije jer je tek 5 igrac sveta. Nije ni Nadal bio prvi favorit na RG prosle godine vec Alkaraz. Svi znamo kako se to zavrsilo.