TEŽAK UDARAC ZA AUSTRALIJU: Nik Kirjos pod znakom pitanja za prvi grend slem u godini! "Nestašni dečko" se povukao sa reprezentativne obaveze

Novosti online

28. 12. 2022. u 12:23

LjUBITELjI tenisa u Australiji danas su dobili vesti da Nik Kirjos neće pomoći reprezentaciji u predstojećem poduhvatu, ali i da je njegovo učešće na Otvorenom prvenstvu Australije koje sledi pod znakom pitanja.

ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА АУСТРАЛИЈУ: Ник Кирјос под знаком питања за први гренд слем у години! Несташни дечко се повукао са репрезентативне обавезе

FOTO: Tanjug/AP

Australijski teniser zvanično se povukao sa Junajted kupa zbog povrede skočnog zgloba, saopštili su danas organizatori, prenosi "AP".

"Nestašni dečko" modernog tenisa se povredio prošle nedelje na egzibicionom turniru u Dubaiju, a posle njegovog povlačenja odlučeno je da za "kengure" igraju Aleks de Minor, Džejson Kubler, Ajla Tomljanović i Zoi Hajvs.

Inače, Junajted kup se ove godine održava prvi put, a na njemu će nastupiti 18 reprezentacija koje su podeljene u šest grupa.

Australija će igrati u Grupi D u Sidneju sa selekcijama Španije i Velike Britanije, a u svakom duelu igraće se po dva singla u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i meč mešovitih parova. Mečevi prvog kola na Junajted kupu biće odigrani sutra.

"Zemlja kengura" tako će ostati bez svoje zvezde, a još veću bojazan imaju po pitanju toga da li će Kirjos biti spreman za Australijan open, koji počinje 16. januara. Član njegovog trening kampa danas je kratko izjavio da će naredne dve nedelje dati odgovor na to hoće li Kirjos biti spreman za bitke na prvom grend slemu u godini, a sve će zavisiti od toga kakvu moć regeneracije sada ima njegovo telo.

BONUS VIDEO: In memoriam: Siniša Mihajlović - Odlazak fudbalskog bombardera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)