RUSI I BELORUSI IGRAJU NA VIMBLDONU: Sabalenka otkrila šta očekuje naredne godine

Novosti online

21. 12. 2022. u 19:49

ARINA Sabalenka danas je poručila da polaže nadu u to da će organizatori Vimbldona razmisliti o povratku beloruskih i ruskih igrača na londonski grend slem.

РУСИ И БЕЛОРУСИ ИГРАЈУ НА ВИМБЛДОНУ: Сабаленка открила шта очекује наредне године

FOTO: AP

Beloruskinja ističe da se nada da će Englezi naredne godine biti otvoreniji, kada je nastup teniserima i teniserkama iz Rusije i Belorusije.

- Stvarno se nadam da će biti malo otvoreniji prema nama. Ali prošle godine smo videli da nisu baš srećni da nas imaju na svojim turnirima, tako da..., rekla je peta teniserka sveta u intervjuu za agenciju Frans pres.

Sabalenka je 2021. godine igrala u polufinalu, a ove godine bila je u plejadi onih kojima je zabranjeno učešće zbog vojne intervencije Rusije u Ukrajini, poput Danila Medvedeva...

- Mislim da nemam nikakvu kontrolu nad tom situacijom. Čekam. I šta bude biće. Više me nije briga za Vimbldon, ako nam zabrane da igramo još godinu dana, zabavljaću se u svojoj kući u Majamiju, provoditi vreme sa porodicom i odraditi još jedne pripreme, dodala je 24-godišnja teniserka na marginama egzibicionog turnira u Dubaiju.

Prema navodima britanskih medija odluka organizatora trećeg grend slem turnira u godini očekuje se do aprila.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna