OTKUD BAŠ TU? Novak Đoković izabrao neobično mesto za odmor

Novosti online

01. 12. 2022. u 08:37

NOVAK Đoković je već nekoliko dana u Španiji, gde uživa sa porodicom i prijateljima na zasluženom odmoru. Još uvek je neizvesno da li će se vraćati u Beograd ili će pravo iz Marbelje otići za Dubai, gde će igrati egzibiciju krajem ovog meseca, i odatle pravo u Australiju.

ОТКУД БАШ ТУ? Новак Ђоковић изабрао необично место за одмор

Foto: Instagram

Podsetimo, juče se pojavila vest da će Nole igrati na turniru iz serije 250 u Adelejdu koji počinje 2. januara, a potom će pokušati ponovo da osvoji Australijan open.

Znamo sve šta se dešavalo u januaru ove godine, tako da ne sumnjamo da će najbolji teniser Srbije imati veliku motivaciju da osvoji jubilarni deseti pehar u Melburnu. 

No, pre nego što se ponovo "vrati u kancelariju", Đoković je zaslužio odmor od, pre svega na psihološkom planu, naporne godine. Za mesto za odmor izabrao je dobro poznatu destinaciju - Španiju.

Njegova supruga Jelena je na svojim društvenim mrežama podelila fotografije i snimke sa njihovog uspona na vrh La Konča. 

- Auuu, popesmo se nekako danas na vrh Konče. Kako sve izgleda nestvarno lepo sa vrha i sve nepravilnosti i poteškoće i izazovi postanu deo te lepote… Još jedan vrh osvojen (čisto da ne izađemo iz forme). 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?