NOVAK ĐOKOVIĆ ŽRTVA AMERIKANCA: Rotenberg optužio Noleta za doping, navijači mu očitali lekciju

Novosti online

09. 11. 2022. u 08:39

ČINI se da teniskom svetu baš malo treba kako bi razapeli Novaka Đokovića zbog nekog izmišljenog skandala. Svaki potez Srbina budno se prati, tako da je mnogima upalo u oči to što je dobio bočicu od svog trenera sa tribine.

НОВАК ЂОКОВИЋ ЖРТВА АМЕРИКАНЦА: Ротенберг оптужио Нолета за допинг, навијачи му очитали лекцију

FOTO: Tanjug/AP

Izuzetak nije bio ni turnir u Parizu, gde je kritičarima, na čelu sa Benom Rotenbergom, zasmetalo šta to "mućka" trener Novaka Đokovića.

Na snimku tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa vidi se kako Novakov tim, odnosno Ulises Badio, mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru.

- Trebalo bi da postoji veća transparentnost oko toga šta sportisti unose u organizam. Posebno tokom mečeva. Pobogu, govor tela tokom ovog videa je bizaran, šta to krije tim Novaka Đokovića, zapitao se Ben Rotenberg.

Usledili su negativni komentari Novakovih fanova, koji su američkog novinara podsetili da se treneri igrača detaljno proveravaju, te da je malo verovatno da se radi o nedozvoljenim supstancama. Na šta se Amerikanac branio:

- Ne optužujem ja nikoga, ali jako je sumnjivo njegovo ponašanje kada je shvatio da ga snimaju.

Amerikanac je dan kasnije javnost podsetio da Đokovića niko nije pitao o "magičnom napitku" na pres-konferenciji.

Amerikanac je dobio oštre odgovore teniskih fanova.

- Od momenta kada si optužio Zvereva za varanje, a on je otkrio da ima dijabetes, niko od pravih novinara ne shvata te ozbiljno. Laži te mogu dovesti samo do neke granice u životu, jedan je od komentara.

Robiju Kenigu, bivšem južnoafričkom teniseru, jasno je o čemu se radilo.

- Ne mogu da verujem da se o ovome uopšte diskutuje. Elitni sportisti u svakom sportu, ali posebno onim individualnim, ne žele da njihovi rivali znaju njihove 'poslovne tajne'. To su osnove takmičenja. Da li ste ikada videli trening program Pjera Paganinija za Rodžera Federera? Nema šanse... - napisao je Kenig i zatvorio ovu temu.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!