ĐOKOVIĆ PROTIV REDOVNE MUŠTERIJE: Novak sa Cicipasom za nastavak neverovatnog niza i novo finale

Novosti online

05. 11. 2022. u 10:19

NOVAK Đoković igraće u polufinalu Mastersa u Parizu protiv Stefanosa Cicipasa koji je postao redovna mušterija srpskog tenisera.

ЂОКОВИЋ ПРОТИВ РЕДОВНЕ МУШТЕРИЈЕ: Новак са Циципасом за наставак невероватног низа и ново финале

FOTO: AP

Ulog za osvajača 21 grend slem titule nije samo novo finale, već i nastavak neverovatnog pobedničkog niza. Naime, Nole trenuntno ima 19 vezanih trijumfa. Ovaj nestvaran niz počeo je na Vimbldonu.

Đoković je nakon Londona igrao u Astani i Tel Avivu i oba turnira je osvojio, a zanimljivo je da na oba turnira izgubio samo jedan set.

Što se duela sa Cicipasom tiče, biće to njihov 11 međusobni okršaj - Srbin vodi sa 8-2 i nalazi se u seriji od sedam trijumfa protiv petog igrača planete.

Oni su ove sezone odigrali dva meča i oba puta je Novak slavio i to u mečevima za trofej. Srpski as je bio bolji na Mastersu u Rimu (6:0, 7:6(4)) i Astani (6:3, 6:4).

Podsetimo, pobednik ovog duela će u finalu igrati sa boljim iz duela Holger Rune (Danska) - Feliks Ože-Alijasim (Kanada).

Meč Đoković - Cicipas igra se od 16.30. Njihov susret je drugi na programu.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije