NOVAK Đoković će večno pamtiti januar 2022. kada je poželeo da na Australijan openu brani tri uzastopne titule, a onda je deportovan iz Australije jer je, po mišljenju vlasti, "opasan po zdravlje i red u državi"

Dejan

23.10.2022. 08:28

Sve ce biti bolje i drugacije kad jedno svi svatite da ta kako je zovete korona nepostoi,postoje virusi prehlade kao i do sad ali te gluposti nepostoje.

Petar Pan

23.10.2022. 10:58

Da sam ja na njegovom mestu, nikad više ne bih kročio na tlo Australije pa da mi život od toga zavisi. To bih učinio zbog sebe, ne zbog njih, jer čovek mora imati malo samopoštovanja. No, Novak je verovatno bolji čovek od mene i nije zlopamtilo kao ja tako da me ništa ne bi iznenadilo.

Tomislav

23.10.2022. 12:56

Ne mozete racunati kao top turnir a istovremeno zabranjivati top igračima da ucestvuju.Radije izmestite te grand slemove u druge zemlje a ove ostavite lokalnim politicarcicima da se zabavljaju.Potpuno isti princip i za Wimbldon i za Australian open.Isto i za ATP listu.Imati listu tobože najboljih,a istovremeno braniti najboljima da igraju.Kakav kapitalicki cinizam.

ovako

24.10.2022. 06:28

Tih 90% ljudi koji su glasali ZA su lokalni Srbi ovde u Melbournu Kanal 10 je jedna drugorazredna TV koja zivi od reklama za osiguranje I pogrebe Australci nemaju favourite u sportu Onaj koji je najbolji za njega ce navijati Onaj koga nema im ne nedostaje Tako je bilo za zadnji turnir Novaka nije bilo Australci su bodrili one koji su se natjecali I to je to