"NOVAK DEFINITIVNO"! Federer i Nadal će pući od muke: Đoković dobio najjaču podršku

Novosti online

15. 10. 2022. u 17:02

LEGENDARNI američki bokser Majk Tajson veliki je ljubitelj tenisa, a sada je ponovo komentarisao dešavanja u belom sportu i govorio o svom miljeniku - Novaku Đokoviću.

НОВАК ДЕФИНИТИВНО! Федерер и Надал ће пући од муке: Ђоковић добио најјачу подршку

Tanjug/AP

Već godinama traje svetska debata o tome ko je najbolji igrač svih vremena. Jedan od kandidata, Rodžer Federer, nedavno je rekao zbogom tenisu i tako izgubio šanse da karijeru završi sa najviše grend slem titula, budući da je stao na 20. U trci su pored njega Rafael Nadal sa 22 trofeja, te Novak Đoković sa jednim manje. 

Legendarni bokser Majk Tajson takođe se dotakao GOAT trke i izneo svoj stav o tome ko je najbolji svih vremena. 

FOTO: EPA

- Đoković, definitivno. Ako pričamo o Đokoviću, sjajno je kako se oporavio od sih tih povreda tokom karijere. Znate, lično volim Novaka, ali sam i veliki fan Rodžera. Kada je igrao u prajmu, lebdeo je. Pametan je igrač i tu nema šta da se doda. Što se tiče Nadala, on je svuda po terenu. Sjajan teniser, ali njegov tenis nije merljiv sa onim koji igraju Đoković i Federer - kazao je Tajson.

Pre dva meseca, Tajson je takođe komentarisao dešavanja iz "belog" sporta, a tada je naglasio da je Novak taj koji će završiti kao najbolji u istoriji.

- Novak Đoković je moj favorit u ovom momentu. Ako je u dobrom stanju, zaista volim da ga gledam kako igra. On je moj favorit zato što se neverovatno oporavlja od povreda, a beležio je neverovatne pobede protiv Federera i Nadala. Pravi borac - kazao je tada Tajson.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)