"KULIBALI - DRVO JAVOROVO"! Rade Bogdanović u hit intervjuu analizirao Zvezdine igrače

Novosti online

15. 10. 2022. u 16:16

RADE Bogdanović, ljubiteljima fudbalu u Srbiji jedno od omiljenih lica još jednom je bez dlake na jeziku govorio o aktuelnim temama.

КУЛИБАЛИ - ДРВО ЈАВОРОВО! Раде Богдановић у хит интервјуу анализирао Звездине играче

Foto Z. Jovanović Mačak

Pre nekoliko dana na RTS-u na zanimljiv način je analizirao dešavanja u Crvenoj zvezdi, a danas su u fokusu bili ponovo fudbaleri iz Ljutice Bogdana, Stefan Mitrović za koga je imao samo reči hvale, a potom i Bukari i Kulibali.

- Izuzetno kvalitetan, atipičan za Srbina, jer je mnogo brz. I sad čovek razmišlja da je taj mali bio u Zvezdinom kadru i tokom juna i jula. I ti onda dovedeš Bukarija u 24. godini, platiš ga i preplatiš u 24. godini. Meni tu nešto smrdi... On ima brzinu, ali olako je došao ovde u tim godinama. Hajde za ovog Kulibalija, on hoće da 'drmne' pare u 31. godini, njega mogu i da shvatim. Ali, imaš ovog koji je tvoje dete i čak nisam siguran ni koliko bi igrao da ga Piksi nije pozvao u reprezentaciju. On je svetla tačka utakmice, imao je i jednu volejčinu, da je ušlo to bi bilo za tv špice. I mali Mijatović ima kao Luka Jović nisko težiše, kvalitetno je primao loptu, igrao iz prve. Dobro je što je na ovako važnoj utakmici Zvezda ubacila svoju decu - naglasio je Bogdanović.

Nije Zvezda jedina koja ima problema da pronađe kvalitetnog špic igrača, ali.

- Ovu vrstu stranaca koje oni dovode ja ne 'mirišem'.

- Teško je i nagađati, ali činjenica je da nema logike. Ja sam njega (Kulibalija) video na par utakmica i života mi, najiskrenije sam rekao, mene bi bilo prosto sramota, ne bih da budem toliko nekorektan, ali on je jedno ozbiljno drvo, drvo javorovo, u Bosni smo se tako zezali, kao da ima u leđima stižinu za metar i 90 visine. Ne može on Zvezdi da pomogne u tom smislu, zar nije bolje da igra ovaj mali od 17 godina. Činjenica je da je i cela Evropa u deficitu kada su klasični napadači u pitanju. Evo, Levandovski u poznim godinama je bio zvezda prelaznog roka. Ibrahimović, Džeko - objašnjava Bogdanović.

Rade Bogdanović (Sarajevo, 21. maj 1970) je bivši jugoslovenski i srpski fudbaler. Igrao je na poziciji napadača.

Karijeru je počeo u sarajevskom Željezničaru da bi 1992. godine, nakon početka građanskog rata u Bosni i Hercegovini, napustio klub. Nakon toga igra u Južnoj Koreji i Japanu, pa se vraća u evropski fudbal i nastupa za španski Atletiko Madrid, holandsku Bredu, nemačke klubove Verder Bremen i Arminiju Bilefeld da bi poslednji angažman imao u Al Vahdi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Za seniorsku reprezentaciju SR Jugoslavije je odigrao tri utakmice, postigavši pritom dva gola.

BONUS VIDEO:  Koliko novca su donele titule najboljima u Top 5 fudbalskih liga?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri