SRBIJA JE OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALA: "Piksi" dobio važne vesti iz Londona

Novosti online

15. 10. 2022. u 15:28

SRBIJA je sa nestrpljenjem je iščekivala vesti iz Londona po pitanju povrede ljubimca i heroja nacije Aleksandra Mitrovića.

СРБИЈА ЈЕ ОВО СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛА: Пикси добио важне вести из Лондона

FOTO: M. Vukadinović

Najbolji strelac u istoriji naše nacionalne selekcije se povredio na meču između Srbije i Švedske (4:1) u Ligi nacija, koja je odigrana 24. septembra.

FOTO: Tanjug/AP

On je na ovom meču postigao tri gola, ali se povredio posle duela sa Viktorom Lindelofom. Srpski as je potom igrao nekoliko dana kasnije na meču "orlova" i Norvežana, a onda je bio u timu Fulama na duelu sa Njukaslom u Premijer ligi.

Delovalo je u tom trenutku da je stameni golgeter ostavio probleme iza sebe, ali je morao ranije da izađe sa terena, pošto je obnovio povredu na duelu sa "svrakama".

Mitrović je potom zbog istog problema propustio i meč 10. kola Premijer lige protiv Vest Hema (1:3).

Foto: Profimedia

Zatim je starteg tima sa "Krejven kotidža" Marko Silva izjavio da se stvari ne odvijaju onako kako je njegov medicinski tim predvideo, te da ne zna kada će biti ponovo nazad na terenu i time dodatno podgrejao strah da bi "orlovi" mogli da odlete u Katar bez njega. 

Ipak, stameni momak iz Smedereva juče je odradio prvi trening, a danas se već nalazi u sastavu Fulama za meč sa Bormutom.

Zaista sjajne vesti iz engleske prestonice, Mitrović je spreman da ponovo istrči na premijerligaške terene i zagospodari protivničkim šesnaestercima.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana