NAKON što je Novak Đoković uz mnogo političkih upliva i zakulisanih radnji svrgnut sa mesta broj jedan ATP liste, na njeno čelo zasela su dva španska tenisera - Karlos Alkaraz i Rafael Nadal. Mlađi od njihov dvojice, popularni Karlitos želeo je da tim povodom pošalje poruku svom sunarodniku, a sudeći po lavini koju je pokrenuo zažalio je zbog toga.

Miki Zg

04.10.2022. 18:16

Mladac je pun sebe ,haračio je kada taj zločinački Zapad nije dao Noletu da radi ono najbolje u svijetu što zna od drugih .Inače jutros je odmah ispao od Gofana :

Veverica

04.10.2022. 21:55

U čemu je problem gospodo? Da li je rekao nešto što nije istina! Nemojte svoje frustracije lečiti pljuvanjem drugih tenisera i kovanjem teorija zavere protiv Novaka. Sam je kriv. Ako vam je to najveći problem u životu blago vama.

Posmatrac

05.10.2022. 05:31

Momak je rekao istinu U zivotu ipak postoje pravila koja vaze za sve Ako ne zivis po tim pravilima tvoj izbor Bunite se vise od Novaka Pogledajte ga snosi posledice svoje odluke I za to naklon do poda Svi vi koji pisete ove komentare mrznje prema drugima vasi komemtari govore sve o vama

Mile

05.10.2022. 16:54

Alkaraz se malo zaletio,te ga isto neki mnogo dizu ali vec induce sezone bice manji od mahova zrna.Novak je nedostizan politicari volili ili ne.

Caca

05.10.2022. 19:52

Balavce jedan, mnogo si se uobrazio,a već si ispao u prvom krugu.Spusti se na zemlju. Da Novaku nije zabranjeno da igra ti a i tvoj Nadal nebih bili tu gde jeste.NAJBOLJI NA SVETU JE NOVAK.A TI VEVERICE K0JA SI OSTAVILA KOMENTAR PROTIV NOVAKA MOZES DA SE GONIS ODAKLE SI DOŠLA, MORE MARŠ.