ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

Novosti online

04. 10. 2022. u 17:08

NAKON što je Novak Đoković uz mnogo političkih upliva i zakulisanih radnji svrgnut sa mesta broj jedan ATP liste, na njeno čelo zasela su dva španska tenisera - Karlos Alkaraz i Rafael Nadal. Mlađi od njihov dvojice, popularni Karlitos želeo je da tim povodom pošalje poruku svom sunarodniku, a sudeći po lavini koju je pokrenuo zažalio je zbog toga.

АЛКАРАЗ НАВУКАО ГНЕВ СРБИЈЕ НА СЕБЕ: Шпанац је покренуо лавину коју не може да заустави! Ђоковић има навијаче који неће ћутати на неправду

FOTO: Printskrin

Momak iz Mursije na Instagramu je poslao poruku koja je naišla očekivano na enormno negodovanje ljubiteljima tenisa u Srbiji, kao i brojnih obožavateljima Novaka Đokovića širom planete.

- Dva Španca na vrhu rang-liste! Ponosan sam što delim ovaj trenutak sa Rafaelom Nadalom, najboljim igračem svih vremena! Idemo - poručio je Alkaraz i tako ponovo pokrenuo GOAT debatu o najboljem koji je ikada hodao teniskim terenima. 

A veliki broj komentara koji je stigao na adresu španske teniske senzacije imao je negativnu konotaciju, te su krenula ukazivanja na to koliki uticaj je zapravo imao sam ATP na trenutan svetski teniski poredak. 

Jedan Đokovićev navijač iz Srbije je tvitovao:

- Sistem rangiranja je zakazao. I nije najbolji igrač ikada. Znam da si Španac, ali prestani sa euforijom, molim te.

FOTO: Printskrin


Među hiljadam komentara koji su zatrpali društvene mreže Alkaraza zanimljiv je bio jedan sarkastičan komentar obožavateljke srpskog asa, koja je ispravila Alkaraza.

 - Dušo to nije Novak.

 

FOTO: Printskrin

Još jedan Noletov navijač zakopao je ATP koji je takođe podelio plasman dvojice Španaca na svojim zvaničnim kanalima.

- U redu, hoćemo li razgovarati o statistici? Ili treba da govorimo o dobroti, intelektu i humanosti? Ok, za ove imam samo jedno ime: @ĐokerNole Najbolji!

 

FOTO: Printskrin


Još jedan navijač kritikovao je ATP da nije fer.

- Ne. Možete lažirati brojeve koliko god želite, ali mi znamo istinu. Pravi svetski broj 1 je GOAT i danas je najbolji igrač na svetu. Recite njegovo ime ku***ce: Novak Đoković. #Đoković PS: Vaša korupcija ga ne može zaustaviti.

FOTO: Printskrin


Đoković je postao viralan zbog svog letećeg udarca u Tel Avivu, a mnogi fanovi su takođe zahtevali da to postane novi ATP logo. Pominjući tu sliku, jedna obožavateljka iz Južne Afrike je tvitovala:

- Leteći Novak je GOAT. Novak Đoković je trenutno u Kazahstanu. Fokusiran je tada da vrati svoj najviši rang osvajanjem što više naslova na ATP turneji.

FOTO: Printskrin


Bile su ovo samo neke od reakcije teniskog sveta na Karlosovu objavu o tome ko je najbolji svih vremena.

Društvene mreže mladog Španca bile su preplavljene komentarima, a još jednom se pokazalo da ako Novak nema najviše navijača u konkurenciji velike teniske trojke, onda zasigurno ima najstrastvenije pristalice spremne da uvek stanu na njegovu stranu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (13)

SVETSKI DAN BORBE PROTIV DIJABETESA: Izazovi i rešenja za prevenciju i kontrolu ove hronične bolesti