NOVAK ĐOKOVIĆ SPOJIO NESPOJIVO: Hrvatska šahovnica i srpska trobojka u Izraelu! Tel Aviv u čudu gledao najlepšu scenu turnira (VIDEO)

Novosti online

02. 10. 2022. u 21:42

NOVAK Đoković vratio se na šampionske staze u Tel Avivu, došao do svog 89. trofeja u karijeri, ali će ovaj meč biti upamćen po neviđenim scenama sa tribina koje su zabeležile kamere.

НОВАК ЂОКОВИЋ СПОЈИО НЕСПОЈИВО: Хрватска шаховница и српска тробојка у Израелу! Тел Авив у чуду гледао најлепшу сцену турнира (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Najbolji srpski teniser u velikom finalu savladao je hrvatskog asa Marina Čilića, a posebnu pažnju privukle su dve devojke na tribinama.

One su snimnjene tokom jedne pauze između gemova, a zanimljivo je bilo to što su na sebi imale dresove hrvatske reprezentacije, a u rukama verovali ili ne srpske zastave. Novak Đoković tako je spojio i ono što naizgled izgleda nespojivo - srpsku trobojku i hrvatsku šahovnicu.  

Ponovo se pokazalo da naša zemlja nema boljeg ambasadora, a da neka posebna energija kojom odiše kralj "belog sporta" iz Srbije ujedinjuje sve. Na snimku se vidi da su i lokalni gledaoci bili u čudu gledajući ovaj nesvakidšnji prizor. 

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024