OGOLJENE AUSTRALIJSKE LAŽI Đoković proživeo torturu, a ona zaražena igra za reprezentaciju

Александар Илић
Aleksandar Ilić

08. 08. 2022. u 19:24 >> 19:37

AUSTRALIJSKE vlasti pokazali su još jednom da rat protiv Novaka Đokovića i njegovog ulaska u zemlju nije bila briga o javnom zdravlju građana te zemlje, već lični rat protiv Srbina i pokušaj da ga onemoguće da po 10. put osvoji Australijan open.

ОГОЉЕНЕ АУСТРАЛИЈСКЕ ЛАЖИ Ђоковић проживео тортуру, а она заражена игра за репрезентацију

Tanjug/AP

Naime, Đokoviću ulazak u zemlju nije dozvoljen pod krilaticom, "Brinemo o javnom zdravlju državljana Australije", držan je kao najgori kriminalac u hotelu za migrante u Melburnu, a sada, jasno je da to nije bio glavni motiv torture srpskog tenisera.

Naime, kriket igračica Talija MekGrat dobila je dozvolu da igra za nacionalni tim protiv Indije u igrama Komonvelta u T20 kriket finalu, uprkos tome što je nekoliko sati pred početak meča dobila pozitivan nalaz.

Iako zdravom Đokoviću koji je imao negativan nalaz na koronu nije dozvoljen ulazak u zemlju, Mekgratovoj je dozvoljeno da igra  na duelu odigranom u Birmingemu jer, a to je obrazloženo sledećom izjavom:

- Mekgrat je obavestila menadžment tima da ima blage simptome, a nakon toga dobila je pozitivan nalaz, našla se u startnih jedanes, a Internacionalni kriket savez odobrio je da igra u finalu. Primenjeni su određeni protokoli kojima je umanjena mogućnost da bude pretnja po zdravlje drugih takmičara.

Njena saigračica Bet Muni pohvalila je odluku

- Mislim da je sve urađeno ekstremno dobro iz ugla australije. Imali smo protokole na snazi i bili sigurni da su svi saglasni da Talija igra. Učinjene su svi pravi potezi.

Podsetimo, i Andrej Rubljov je tokom takmičenja u Australiji izjavio da je dobio dozvolu da zaražen uđe u zemlju, a na simptome se tokom jednog meča žalio i australijski teniser hrvatskog porekla Bernard Tomić koji je čak sa sudijom želeo i da se opkladi da ima koronu tokom duela.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (4)

MEĐUNARODNI DAN PLANINA: Ključna uloga krovova sveta