ODALA SE: Srbija joj ovo neće oprostiti! Novak Đoković je zbog nje diskvalifikovan sa Ju-Es opena, a sada je jasno odakle tolika teatralnost

Novosti online

01. 08. 2022. u 22:25

SRBIJA će zauvek po lošem pamtiti Lauru Klark, linijskog sudiju zbog kog je Novak Đoković diskvalifikovan sa Ju-Es opena.

ОДАЛА СЕ: Србија јој ово неће опростити! Новак Ђоковић је због ње дисквалификован са Ју-Ес опена, а сада је јасно одакле толика театралност

Foto EPA

Nakon što ju je srpski teniser nehotice pogodio lopticom u završnici prvog seta 4. kola protiv Karenja Buste, gospođa iz Kentakija pala je kao da ju je udario meteor.

Iako Novak nije uputio snažan udarac, teatralna reakcija sudije, koja je odigrala pravu "oskarovsku ulogu", uticala je na odluku zvaničnika (među kojima je bio Federerov zemljak), da Novak bude suspendovan.

Priče o tom događaju i njenom problemu sa alkoholizmom nastavile su da kruže godinama posle pomenutnog incidenta, a zbog pomenute reakcije, dobila je čak i pretnje smrću.

Klarkova je nakon Otvorenog prvenstva SAD otišla svojoj kući u Ovensboru u Kentakiju dok se prašina ne slegne, a pre toga je prijateljima rekla da je incident sa Đokovićem neće sprečiti da radi svoj posao koji toliko voli. 

Ipak, dobila je zabranu čelnika Ju-Es opena, te joj je rečeno da ne sme javno da govori o događaju sa Novakom.

Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Bura se nekako stišala, ali je izgleda Klarkova rešila da doda "ulje na vatru" novom objavom.

Naime, ona se na društvenoj mreži Tviter, pohvalila fotografijama kako je sudila na turniru u Barseloni i to baš na mečevima Rafaela Nadala i kako je oduševljena tim gradom i privilegijom da bude pored "El Matadora".

Priče o tome da je želela da tuži Novaka i zaradi milione padaju u vodu, sada je sve jasno.

Posle ovoga, ceo događaj iz 2017. godine dobija neku sasvim novu konotaciju. Očigledno je da gospođa simpatiše Španca, a njen teatralan pad mogao bi se objasniti upravo činjenicom da je najveći rival Noleta, zapravo, njen mezimac.


Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju